Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво е това?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

тука можем да си развиваме теореми колкото искаш....
    ативаш на диагностика, и с/у 20-тина лева ти е мирна главата... и спираме да гадаем..
    Аиде със здраве
    http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Първоначално публикувано от petio
      Като дам на контакт светва за около 1-2сек. и изгасва,тогава паля без проблем,но на няколко пъти не гасне и няма шанс да запаля
      В книжката си пише "авария инженционе." И на мен ми го направи тоя няколко пъти светва и не угасва и не пали. Първия път голям срам брах пред едно кафене. Оправи след размърдване на бушоните над акумулатора и релетата точно под него(специални благодарности на Alex555555 за съвета), предполагам че при печките пак са там тия бушони. Няколко пъти го правих с размърдване и наместване накрая ми писна и напръсках с контактен спрей всички бушончета и леглата им. След тази интервенция не се е случвало.
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от petio
        Като дам на контакт светва за около 1-2сек. и изгасва,тогава паля без проблем,но на няколко пъти не гасне и няма шанс да запаля
        В книжката си пише "авария инженционе." И на мен ми го направи тоя няколко пъти светва и не угасва и не пали. Първия път голям срам брах пред едно кафене. Оправи след размърдване на бушоните над акумулатора и релетата точно под него(специални благодарности на Alex555555 за съвета), предполагам че при печките пак са там тия бушони. Няколко пъти го правих с размърдване и наместване накрая ми писна и напръсках с контактен спрей всички бушончета и леглата им. След тази интервенция не се е случвало.

Comment

Това ти е дюзата.На 156 JTD (комон рейл)колата никога не се пали с бутане.Само с ток.На мен ми се случи....бутнах малко защото нямах акумулатор и светна.Като си запалиш с ток свети малко и изгасва като се отпуши.
          Oще една дупка и се гръмвам с нож.
          156 2.4 JTD

Comment

Това ти е дюзата.На 156 JTD (комон рейл)колата никога не се пали с бутане.Само с ток.На мен ми се случи....бутнах малко защото нямах акумулатор и светна.Като си запалиш с ток свети малко и изгасва като се отпуши.
            Oще една дупка и се гръмвам с нож.
            156 2.4 JTD

Comment

Ами за Бензиновите двигатели какво е инжекцията ли е това?
              Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Ами за Бензиновите двигатели какво е инжекцията ли е това?
                Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Да точно инжекцията е. Като дадеш ключа на MAR трябва да свети 4 сек. и после да си угасне.

Comment

Да точно инжекцията е. Като дадеш ключа на MAR трябва да свети 4 сек. и после да си угасне.

Comment

Първоначално публикувано от pifeca
                      Значи при мен Бобо каза след като мери нещо и налягане че ми е за раздвижване геометрията на турбото...
                      А твоята има ли променлива геометрия на турбото
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Значи при мен Бобо каза след като мери нещо и налягане че ми е за раздвижване геометрията на турбото...
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                          а според теб 2.4 JTD няма ли ?
                          sigpic
                          Alfa Romeo 156 2.4JTD
                          Mazda CX-5

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                            а според теб 2.4 JTD няма ли ?
                            sigpic
                            Alfa Romeo 156 2.4JTD
                            Mazda CX-5

Comment

Момчета, това е датчик на цялата инжекционна система , може да е от сондата до дюзите, за това най-добре отиди на диагностика.
                              156/1.9JTD/2000г.

Comment

Момчета, това е датчик на цялата инжекционна система , може да е от сондата до дюзите, за това най-добре отиди на диагностика.
                                156/1.9JTD/2000г.

Comment

Working...
                                X